Werken en leren bij Blink

 

De leraar doet ertoe

Blink is heel trots op een team van bevlogen en ambitieuze medewerkers. Bij ons is de leraar expert: hij, zij of hen werkt planmatig aan het overbrengen van kennis. Van groep 1 tot en met groep 8 werken we hierbij volgens het EDI-model. De leraar bij Blink krijgt ruimte zich te richten op de kerntaak: onderwijs verzorgen. De organisatie van vieringen, feesten of andere tijdrovende activiteiten nemen we uit handen, zodat er ruimte is te overleggen in leerteams, voor te bereiden en te ontwikkelen. Voor onze andere medewerkers is dit alles niet anders: ook zij doen ertoe, ook van hen hebben we hoge verwachtingen en ook zij dragen bij aan ons sterke onderwijs.

Samen

Onze leraren werken in leerteams. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons onderwijs, waarbij we ons baseren op onderzoek. We bezoeken elkaars lessen, analyseren deze en geven en ontvangen feedback. Dat is best spannend en niet altijd makkelijk, maar de observaties zijn bedoeld om samen nog beter te worden in wat we zo graag doen.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over werken op Blink? Wil je je ontwikkelen als leraar en echt bezig zijn met onderwijs(ontwikkeling)? Ben jij een onderwijsassistent of wil je graag een andere ondersteunende rol vervullen bij Blink? Bekijk dan onze vacatures.

Leerkracht groep 7
WTF 0,4 (meer uren in overleg)
Voorkeur werkdagen op donderdag en vrijdag
Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een enthouisaste collega, die samen met een leuk, professioneel en ambiteus parallelteam een start gaat maken om onze leerlingen van groep 7 klaar te stomen voor het VO.  Als groep 7 leerkracht krijg je alle ruimte om je te richten op de kerntaak: het ontwikkelen en verzorgen van steengoed onderwijs. Wij bieden een fijne plek binnen ons professionele, gezellige en betrokken team. Er is ruimte om te ontwikkelen en te leren. Daarnaast zijn er voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de functie.
 
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar infoblink@rkstr.nl of bel voor meer informatie naar 030-6668052.

Ook je open sollicitatie zien we graag tegemoet. We ontmoeten graag nieuwe onderwijsprofessionals en onderwijsondersteuners met passie voor hun vak! Stuur in dit geval een bericht naar michelle.merk@rkstr.nl

Stage lopen

Ben je pabo-student of wil je straks als onderwijsassistent aan de slag? Blink is een opleidingsschool. Dat betekent dat wij stagiair(e)s een opleidingsplek kunnen bieden. Onze schoolopleiders begeleiden je tijdens je stage, zodat je leert het beste uit jezelf te halen. Ze voeren gesprekken met jou, maar ook met de stagebegeleider van je opleiding. Lees het tabblad Onze medewerkers aan het woord voor de verhalen van collega’s.

Klinkt goed? Dan zien we uit naar je bericht! Dat mag naar: ilvy.rijke@rkstr.nl.