Werken en leren bij Blink

De leraar doet ertoe

Blink is heel trots op een team van bevlogen en ambitieuze medewerkers. Bij ons is de leraar expert: hij, zij of hen werkt planmatig aan het overbrengen van kennis. Van groep 1 tot en met groep 8 werken we hierbij volgens het EDI-model. De leraar bij Blink krijgt ruimte zich te richten op de kerntaak: onderwijs verzorgen. De organisatie van vieringen, feesten of andere tijdrovende activiteiten nemen we uit handen, zodat er ruimte is te overleggen in leerteams, voor te bereiden en te ontwikkelen. Voor onze andere medewerkers is dit alles niet anders: ook zij doen ertoe, ook van hen hebben we hoge verwachtingen en ook zij dragen bij aan ons sterke onderwijs.

Samen

Onze leraren werken in leerteams. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons onderwijs, waarbij we ons baseren op onderzoek. We bezoeken elkaars lessen, analyseren deze en geven en ontvangen feedback. Dat is best spannend en niet altijd makkelijk, maar de observaties zijn bedoeld om samen nog beter te worden in wat we zo graag doen.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over werken op Blink? Wil je je ontwikkelen als leraar en echt bezig zijn met onderwijs(ontwikkeling)? Ben jij een onderwijsassistent of wil je graag een andere ondersteunende rol vervullen bij Blink? Bekijk dan onze vacatures.

Leerkracht groep 5
WTF 0,58 / 23,2 uur
Werkdagen maandag-dinsdag- woensdag
Voor onze groep 5 zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige en ambitieuze leraar. Je wordt hartelijk ontvangen in ons team, dat altijd bereid is om elkaar een handje te helpen.  Klik hier voor meer informatie over deze functie.
Enthousiast geworden en wil je meer informatie?  Bel met 030-6668052 en vraag naar Michelle Pieterse.
Toch direct solliciteren? Dat kan door je sollicitatiebrief met je CV te mailen naar infoblink@rkstr.nl.

Leerkracht onder- en middenbouw
Aantal uur en werkdagen in overleg te bepalen.
Voor de onder- en middenbouw zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige en ambitieuze leraar.  Klik hier voor meer informatie over deze leuke functie.

Onderwijsassistent
Aantal uur en werkdagen in overleg te bepalen
Heb jij hart voor kinderen en onderwijs? Word jij blij van het stimuleren en ontwikkelen van de kennis en vaardigheden bij kinderen? Wil jij als rechterhand van de leerkrachten onze kinderen laten excelleren? Weet jij kinderen te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen?
Ja? Neem dan contact met ons op via 030-6668052 en vraag naar Michelle Pieterse of solliciteer direct door je sollicitatiebrief met je CV te mailen naar infoblink@rkstr.nl.  Voor meer informatie over deze functie klik hier.

Ook je open sollicitatie zien we graag tegemoet. We ontmoeten graag nieuwe onderwijsprofessionals en onderwijsondersteuners met passie voor hun vak! Stuur in dit geval een bericht naar michelle.pieterse@rkstr.nl

Stage lopen

Ben je pabo-student of wil je straks als onderwijsassistent aan de slag? Blink is een opleidingsschool. Dat betekent dat wij stagiair(e)s een opleidingsplek kunnen bieden. Onze schoolopleiders begeleiden je tijdens je stage, zodat je leert het beste uit jezelf te halen. Ze voeren gesprekken met jou, maar ook met de stagebegeleider van je opleiding. Lees het tabblad Onze medewerkers aan het woord voor de verhalen van collega’s.

Klinkt goed? Dan zien we uit naar je bericht! Dat mag naar: ilvy.rijke@rkstr.nl.

Zij-instroomtraject

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ambieer je een baan in het onderwijs? Of misschien heb je al een bepaalde connectie met het onderwijs die je verder wil verdiepen of uitbreiden. Laat je dan omscholen tijdens een zij-instroomtraject waarbij je naast je opleiding, meteen aan het werk gaat. Op basisschool Blink bieden we zij-instromers goede en professionele begeleiding door de schoolopleider en ervaren collega's binnen ons team. We hebben we al verschillende collega's geholpen binnen dit proces die inmiddels in het bezit zijn van een diploma.

Wij willen het beste uit de leerling halen, help jij ons mee?

Ben je nieuwsgierig geworden, maar is dit voor jou nog een spannende stap? Heb je nog vragen over het traject en de invulling hiervan op Blink? Op vrijdag 20 januari organiseren we een oriëntatie ochtend van 09.00 tot 10.30 uur waarin we je van harte uitnodigen om met ons in gesprek te gaan en geven we je een (eerste) inkijkje in het basisonderwijs. Zien we je dan? Stuur dan een naar: ilvy.rijke@rkstr.nl