Werken en leren bij Blink

De leraar doet ertoe

Blink is heel trots op een team van bevlogen en ambitieuze medewerkers. Bij ons is de leraar expert: hij, zij of hen werkt planmatig aan het overbrengen van kennis. Van groep 1 tot en met groep 8 werken we hierbij volgens het EDI-model. De leraar bij Blink krijgt ruimte zich te richten op de kerntaak: onderwijs verzorgen. De organisatie van vieringen, feesten of andere tijdrovende activiteiten nemen we uit handen, zodat er ruimte is te overleggen in leerteams, voor te bereiden en te ontwikkelen. Voor onze andere medewerkers is dit alles niet anders: ook zij doen ertoe, ook van hen hebben we hoge verwachtingen en ook zij dragen bij aan ons sterke onderwijs.

Samen

Onze leraren werken in leerteams. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons onderwijs, waarbij we ons baseren op onderzoek. We bezoeken elkaars lessen, analyseren deze en geven en ontvangen feedback. Dat is best spannend en niet altijd makkelijk, maar de observaties zijn bedoeld om samen nog beter te worden in wat we zo graag doen.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over werken op Blink? Wil je je ontwikkelen als leraar en echt bezig zijn met onderwijs(ontwikkeling)? Ben jij een onderwijsassistent of wil je graag een andere ondersteunende rol vervullen bij Blink? Bekijk dan onze vacatures.

Leraar onder- en bovenbouw
(Aantal uren en werkdagen in overleg te bepalen)

Voor de onder- en middenbouw zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige en ambitieuze leraar.  Klik hier voor meer informatie over deze leuke functie.

Management assistent(e)
(24 uur / WTF 0,6)

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een management assistente. Doorgroeimogelijkheden vanuit een baan van administratief medewerk(st)er behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over deze veelzijdige baan.

Leraar onderbouw (instroomgroep)
(Aantal uren en werkdagen in overleg te bepalen)

Vanwege de groei van onze school, zijn wij met ingang van 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste leraar die aan de basis wilt staan voor kinderen die hun eerste stappen zetten op de basisschool. Klik hier voor meer informatie over deze leuke functie.

Ook je open sollicitatie zien we graag tegemoet: we ontmoeten graag nieuwe onderwijsprofessionals en onderwijsondersteuners met passie voor hun vak! Stuur in dit geval een bericht naar michelle.pieterse@rkstr.nl

Stage lopen

Ben je pabo-student, wil je graag een zij-instroomtraject starten of wil je straks als onderwijsassistent aan de slag? Blink is een opleidingsschool. Dat betekent dat wij stagiair(e)s een opleidingsplek kunnen bieden. Onze schoolopleiders begeleiden je tijdens je stage, zodat je leert het beste uit jezelf te halen. Ze voeren gesprekken met jou, maar ook met de stagebegeleider van je opleiding. Lees het tabblad Onze medewerkers aan het woord voor de verhalen van collega’s.

Klinkt goed? Dan zien we uit naar je bericht! Dat mag naar: ilvy.rijke@rkstr.nl.